OnSteel Oy

OnSteel on vuodesta 2015 toiminut uuden sukupolven alihankintakonepajayritys, joka tarjoaa korkealaatuisia palveluita erityisesti kevyiden- ja keskiraskaiden kappaleiden koneistuksessa, hitsauksessa, pintakäsittelyssä ja kokoonpanossa. OnSteel Oy sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa Karstulassa, josta käsin OnSteel palvelee asiakkaita ympäri Suomen ja Suomen rajojen ulkopuolelle. Etsimme nyt uusia huippuosaajia mukaan vahvistamaan monipuolista konepajaamme.

Avoimet työpaikat

CNC-Karusellisorvaaja

Etsimme nyt sorvaustiimiin vakituiseen työsuhteeseen karusellisorvaajaa. Työ on kaksivuorotyötä täydennettynä viikonloppuvuoroilla. Vuoro on kokemustemme mukaan ollut paras ja halutuin vuoro tehtaallamme.

Työpäiväsi koostuu kappaleiden esiasettelusta, koneistamisesta, ohjelmoimisesta, mittaamisesta ym. vaihtelevasta toimesta. Teemme alihankintana räätälöityjä kappaleita asiakkaillemme esimerkiksi energia- ja offshore teollisuuteen. Sorvattavien kappaleiden koot 500 kg – 7 000 kg ja sarjan koot 1-3 kpl.

Työ on monipuolista ja työkaverit nuorekkaita ja avuliaita. Koneemme ovat modernit ja monipuoliset. Koneiden ohjaus Siemens 840.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä täyden tuen työssä onnistumiseen. Aiempi kokemus on tietysti eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja halu sitoutua. Tarvittava koulutus ja opastus järjestyy meidän kautta.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

CNC-Sorvaaja

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen CNC-sorvaajaa Mazak sorvaussoluun. Työ on kaksivuorotyötä. Työ on piensarjatuotantoa ja työpäivääsi sisältyisi koneistaminen, ohjelmointi, mittaaminen.

Työ on monipuolista ja työkaverit nuorekkaita ja avuliaita. Koneiden ohjaus Mazak.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkan sekä täyden tuen työssä onnistumiseen.

Odotamme sinulta

  • Hurjaa tutkivaa luonnetta
  • Halua sitoutua työhön erikoisessa ihmislaboratorio konepajassa
  • Kengän kärkien oikeaa asentoa
  • Tiimityöskentelytaitoa

Hae mukaan jo tänään!

Lisätiedot ja tiedustelut

040 545 7662

anssi.pihala@onsteel.fi

Lisätietoja saa myös Ville Rostilta 040 838 6546

Kurkista miltä OnSteelillä näyttää, voit kääntää näkymää itse