Korona-ajan terveiset Karstulasta Onsteelilta

Konepajojen koronapainajainen alkaa pikkuhiljaa paljastumaan. Suurten teollisuusyhtiöiden tilauskertymät ja irtisanomiset ovat tällä hetkellä julmaa katsottavaa.

Koronapandemiasta huolimatta OnSteel on päättänyt jatkaa investointi- & kehittämishankkeiden sarjaa suunnitelman mukaisesti. Koronavirus tullaan selättämään ennen pitkää ja silloin olisi mukava, että paja on heti iskukunnossa.

Kesäkuussa 2020 startattu investointi- & kehittämishanke nro3 pääsi kovaan vauhtiin heti heinäkuussa. Miesten ollessa kesälomilla, uusimme kokoonpanotilamme täysin ja samaan syssyyn myös laajensimme niitä n.70m2. Samaan aikaan teimme suuren työn myös meidän maalaus osastolla. Maalaamoon tehtiin täydellinen pintaremontti ja uusimme myös pesukoneen. Uusi pesukone mahdollistaa entistä suurempien kappaleiden pesun. Uuden koneen ominaisuuksien myötä myös pesutulos on entistä raikkaampi!

Näillä toimilla kokoonpanon ja maalauksen läpimenoaikoja on saatu tuottavampaan suuntaan laadun paranemista unohtamatta.

Investointiohjelma ei suinkaan pääty tähän. OnSteelin hurjan investointitrillerin seuraavasta stepistä laitellaan pian taas tietoa.

Hanke on saanut tukea Euroopan aluekehitysrahastosta.